Opinie pacjentów

Jeśli chcesz poprawić swoje postrzeganie swojego wyglądu dzięki usługom dostosowanym do Twoich celów, być może moglibyśmy Ci w tym pomóc. Nasz niezwykle wyszkolony zespół w Oak Dermatology jest podekscytowany możliwością leczenia osób w Naperville, Itasca i Joliet, IL z różnorodnymi, jedynymi w swoim rodzaju problemami i ambicjami wizualnymi. Na przestrzeni lat nasza praktyka miała przyjemność otrzymywania niezliczonych opinii od kobiet i mężczyzn w każdym wieku, którzy sami doświadczyli superwizji na najwyższym poziomie. Zapraszamy potencjalnych pacjentów do przejrzenia naszej obszernej kolekcji referencji i czekamy na wyniki, które możesz osiągnąć, jeśli złożysz swoją wiarę w nasze ręce.

Recenzje dla Oak Dermatology

5.0 Recenzja od R. Źródło: Google Może 04 2024

„Po próbie pozbycia się trądziku za pomocą produktów dostępnych bez recepty zdecydowałam się udać do dermatologa. Zalecił mi rutynową rutynę i mój trądzik znacznie się poprawił, odkąd trzymam się go codziennie”.

5.0 Recenzja od SM Źródło: Google Kwiecień 04 2024

„Personel jest przyjazny i pomocny. Stephanie Tracey jest przemiła i nie spieszy się podczas wizyt.”

5.0 Recenzja od JW Źródło: Google Kwiecień 02 2024

„Miałam dzisiaj doskonałe pierwsze doświadczenie z Oak Derm. NP Emily Schnurstein przyjęła mnie z powodu zaczerwienienia twarzy i wypadania włosów. Uważnie wysłuchała wszystkich moich obaw i szczegółowo omówiła każdą z nich. Personel recepcji był również bardzo miły. "

5.0 Recenzja od TR Źródło: Google Mar 25 2024

„Ostatnio miałem kilka wizyt u doktora Jeffery’ego Hsu w celu poprawy blizn po półpaścu. Są one na mojej twarzy tuż nad brwią i byłem z tego powodu bardzo skrępowany. Wszyscy w gabinecie byli wspaniali, przyjaźni i profesjonalista, dr Hsu jest wysoko oceniany na Środkowym Zachodzie i zgadzam się z tym na podstawie mojego doświadczenia – od konsultacji ze mną w sprawie blizny, zbadania dostępnych opcji, wyjaśnienia wszystkiego i wykonania zabiegów… Poczułem się bardzo komfortowo i pewny, że może przywrócić mi twarz. do tego, co było kiedyś. Procedury były szybkie i łatwe i KOCHAM moje wyniki. Powiedział, że będę potrzebować 4-6 zabiegów, ale jak dotąd przeprowadziłem 2, a sytuacja jest już znacząca poprawa. Jestem w stanie w pewnym sensie „zapomnieć” o istnieniu blizn. Udało mu się również odnowić pigmentację skóry. W środę idę na kolejny zabieg i może nawet zatrzymam się na 3 zabiegach, zobaczymy. Bardzo zadowolony jakość pracy i opieki. Widzę też Claire z maseczkami Diamond Glow, które pomagają mi w walce z prosakami, jest świetna i bardzo dobrze się sprawdza. Gorąco polecam Dermatologię Oak.”

5.0 Recenzja od KM Źródło: Google Mar 20 2024

„Uwielbiałem poznać doktora Hsu – jest taki miły i pełen współczucia, nie mogę się doczekać terapii z nim na trądzik różowaty! Cały personel Oak Derm jest fantastyczny!”

5.0 Recenzja od DP Źródło: Skowyt Mar 03 2024

„Doktor Stephanie jest wspaniała! Bardzo łatwo i miło się z nią rozmawia. Bardzo czysty gabinet, uprzejmy i przyjazny personel! Łatwo umówić się na wizytę. Ma nasze ubezpieczenie i jest bardzo szczegółowy.”

5.0 Recenzja od SE Źródło: Google Feb 23 2024

„Wczoraj miałem fantastyczne badanie stanu skóry i pierwszą wizytę u doktora Janigi. Od chwili, gdy wszedł do gabinetu, poczułem się komfortowo, był niezwykle sympatyczny i pomógł mi nauczyć się dbać o swoją skórę i zdrowie skóry. Podobało mi się jego podejście polegające na sprawdzaniu mnie, przeplatane rozmowami o tym, co odkrył/jak mogę nadal o siebie dbać.Pracując jako lekarz, regularnie mam kontakt z różnymi lekarzami i mogę powiedzieć, że jest on najlepszym połączeniem profesjonalizmu i casual.Dąb Cały personel Dermatologii był również pomocny, przyjazny i cierpliwy, zapewniając czysty i schludny gabinet. Zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby w przyszłości nadal spotykać się z doktorem Janigą na badaniach kontrolnych i będę go polecać przy każdej możliwej okazji szansa."

5.0 Recenzja od MS Źródło: Google Styczeń 21 2024

„Szybko zapisali mnie na wizytę. Lekarz był dokładny i nie spieszył się z moją wizytą”.

5.0 Recenzja od DJ Źródło: Google 30 grudnia 2023

„Fantastyczny lekarz i wspaniała obsługa gabinetu. Gorąco polecam!!!!!”

5.0 Recenzja od SC Źródło: Skowyt 23 grudnia 2023

„Lecę aż z Florydy, żeby zobaczyć jedynego doktora Hsu! Zrobię to za każdym razem! Jego prace to PRAWDZIWY kunszt. Zwracanie uwagi na szczegóły jest dla niego naturalne. Jestem BARDZO podekscytowany możliwością powrotu wkrótce!! "

5.0 Recenzja od SC Źródło: Skowyt 22 grudnia 2023

„Lecę aż z Florydy, żeby zobaczyć jedynego doktora Hsu! Zrobię to za każdym razem! Jego prace to PRAWDZIWY kunszt. Zwracanie uwagi na szczegóły jest dla niego naturalne. Jestem BARDZO podekscytowany możliwością powrotu wkrótce!! "

5.0 Recenzja od KC Źródło: Google 21 grudnia 2023

„Rhonda jest fantastyczna! Jest nie tylko przemiła i łatwo się z nią rozmawia, ale także dobrze słucha, wyjaśnia informacje i nie spieszy się z Tobą. Polecam również doktora Fang, który ma bardzo miłe podejście. Bardzo kompetentny, oferuje opcje i w pełni wyjaśnia również te opcje. Jest najlepsza!! Ogólnie polecam tę praktykę każdemu, kto szuka nowego gabinetu dermatologicznego.

5.0 Recenzja od JE Źródło: Google 15 grudnia 2023

„Wspaniały lekarz i personel. Troska o pacjentów i wspaniała opieka. Zdecydowanie najlepsza, jaką kiedykolwiek spotkałem. Gorąco polecam”

5.0 Recenzja od DK Źródło: Google 13 grudnia 2023

„Szybka wizyta, świetne interakcje. Doktor Hsu naprawdę troszczy się o swoich pacjentów.”

5.0 Recenzja od AQ Źródło: Google 13 grudnia 2023

„Oak Dermatology oferuje najlepsze usługi i produkty dla Twojej skóry. Pochodzi z góry, ponieważ mają bardzo kompetentnych i troskliwych lekarzy. Doświadczenie zaczyna się od recepcjonistki, która jest zawsze przemiła, a następnie przechodzi do prawdziwych asystentów medycznych i niezwykle pomocni, a na koniec specjaliści od techników skóry, tacy jak Hanna, która jest po prostu najlepsza z najlepszych! Wielkie dzięki Oak Dermatology za prowadzenie tak wspaniałego gabinetu!”

5.0 Recenzja od JM Źródło: Google 08 grudnia 2023

„Bardzo profesjonalna, bardzo Rachael jest po prostu cudowna”

5.0 Recenzja od AF Źródło: Google 07 grudnia 2023

„Doktor Fang jest kompetentny, troskliwy i niezwykle profesjonalny”.

5.0 Recenzja od SA Źródło: Google 07 grudnia 2023

„Oak Dermatology to wspaniały gabinet. Poświęcają czas na wizytę i poświęcają całą uwagę Twoim potrzebom. Ich personel jest przyjazny, profesjonalny i uprzejmy.”

4.0 Recenzja od DC Źródło: Skowyt 07 grudnia 2023

„Jestem w takim momencie mojego życia, że ​​pielęgnacja skóry obrała inną drogę. To miejsce jest fenomenalne, otrzymałam świetne porady, doskonałe produkty i pozostanę klientką na zawsze. Zakres usług obejmuje ocenę skóry do botoksu, opcji chirurgicznych i po prostu dobrych produktów do pielęgnacji skóry na receptę. Udało mi się uzyskać ocenę pieprzyków na całym ciele, usuwanie pieprzyków i jedne z najlepszych zaleceń dotyczących codziennej pielęgnacji skóry wraz z produktami, które to wspierają ich produkty są podobne do tych, które można znaleźć w sklepach detalicznych, tylko proporcje tych składników sprawiają, że są bardziej skuteczne i choć drogie, wydają się trwać znacznie dłużej. Niektóre procedury są objęte ubezpieczeniem, więc warto je poznać i Rady są bezcenne. Sprawdź je.”

4.0 Recenzja od DC Źródło: Skowyt 07 grudnia 2023

„Jestem w takim momencie mojego życia, że ​​pielęgnacja skóry obrała inną drogę. To miejsce jest fenomenalne, otrzymałam świetne porady, doskonałe produkty i pozostanę klientką na zawsze. Zakres usług obejmuje ocenę skóry do botoksu, opcji chirurgicznych i po prostu dobrych produktów do pielęgnacji skóry na receptę. Udało mi się uzyskać ocenę pieprzyków na całym ciele, usuwanie pieprzyków i jedne z najlepszych zaleceń dotyczących codziennej pielęgnacji skóry wraz z produktami, które to wspierają ich produkty są podobne do tych, które można znaleźć w sklepach detalicznych, tylko proporcje tych składników sprawiają, że są bardziej skuteczne i choć drogie, wydają się trwać znacznie dłużej. Niektóre procedury są objęte ubezpieczeniem, więc warto je poznać i Rady są bezcenne. Sprawdź je.”

5.0 Recenzja od PT Źródło: Google 02 grudnia 2023

„Jako lekarz doskonale zdaję sobie sprawę, jak ważną rolę i wartość, jaką w praktykę lekarską wnosi kompetentny, pomocny i miły personel gabinetu. Dermatologia Oak w Itasca posiada taką grupę. Rachel, NP, która przeprowadziła zabieg na mojej twarzy , wykazał się profesjonalizmem pod każdym względem i odpowiedział na wszystkie moje pytania i wątpliwości”

5.0 Recenzja od TM Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Dr Daw jest doskonałym i życzliwym lekarzem, a leczenie rany 92-letniej matki działa cuda. ​​Cały personel pielęgniarski jest również doskonały i delikatny w stosunku do mojej mamy. Pracownicy recepcji i planowania zajęć są sprawni i bardzo mili”.

5.0 Recenzja od nocleg ze śniadaniem Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Doktor Daw i pielęgniarka Georgia poskładali mi twarz na nowo. Jestem ogromnie wdzięczna za ich profesjonalną opiekę medyczną.”

5.0 Recenzja od PK Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Profesjonalny personel Czysta poczekalnia. Dostępna toaleta. Parking wspólny z innymi firmami”

5.0 Recenzja od DP Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Dr Hsu i jego zespół są zawsze tak kompetentni i profesjonalni! Nie można wymarzyć sobie lepszego dermatologa.”

5.0 Recenzja od LB Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Mam bardzo wysoki poziom lęku, a procedury medyczne często kończą się atakami paniki. Jako nowy pacjent w tym tygodniu miałem wycięcie czerniaka, a cały personel był po prostu niesamowity. Byli cierpliwi i wyrozumiali, kiedy zacząłem panikować, i pomogli mi aby przejść przez procedurę. Gorąco polecam ten gabinet.”

5.0 Recenzja od JB Źródło: Google 01 grudnia 2023

„Dermatologia Oak to miejsce, do którego warto się udać. Personel miły, cierpliwy, profesjonalny i troskliwy. To właśnie u dr Janigi widzimy się.”

5.0 Recenzja od DP Źródło: Google Nov 30 2023

„Wszyscy byli bardzo mili i profesjonalni. Personel i lekarz odpowiadali na moje pytania i pomagali mi się zrelaksować podczas zabiegu.”

5.0 Recenzja od M.". Źródło: Google Nov 29 2023

"To było wspaniałe doświadczenie."

5.0 Recenzja od AA Źródło: Google Nov 29 2023

„Niedawno odwiedziłem z rodziną Oak Dermatology. Gabinet był schludny i czysty. Recepcja była również uprzejma i profesjonalna. Spotkaliśmy się z doktor Nour Al-Hadidi; była bardzo kompetentna i cierpliwa, szczególnie w przypadku dzieci, a jej łóżko było doskonałe maniery. Jej personel pomocniczy był naprawdę miły; sporządzał szczegółowe notatki i sprawił, że cały proces przebiegał bezproblemowo. Ogólnie rzecz biorąc, było to niesamowite doświadczenie i byliśmy bardzo zadowoleni z naszej wizyty.

5.0 Recenzja od TC Źródło: Google Nov 29 2023

„Dermatologia Dębowa jest świetna. Gorąco polecam!”

5.0 Recenzja od PP Źródło: Google Nov 21 2023

„Skutecznie i dokładnie”

5.0 Recenzja od JL Źródło: Google Nov 17 2023

„Zawsze bardzo profesjonalne doświadczenie z doktorem Fangiem.”

5.0 Recenzja od KD Źródło: Google Nov 17 2023

„Bardzo ładny gabinet i bardzo miły personel! Spotkałam się z doktor Nour Al-Hadidi i była przemiła! Zarówno ona, jak i jej pielęgniarka były bardzo sympatyczne i przyjazne. Bardzo uprzejma, terminowa, ale upewniła się, że odpowiedziała na wszystkie moje pytania i udzieliła Mam wiele opcji do pracy. Bardzo podobało mi się to doświadczenie i mam nadzieję, że odtąd będę tam stałym pacjentem. (:"

5.0 Recenzja od CM Źródło: Google Nov 16 2023

„To była moja pierwsza wizyta w Oak Dermatology 14 listopada 2023 r. i muszę przyznać, że byłam pod wielkim wrażeniem. Wszyscy byli bardzo przyjaźni i pomocni. Spotkałam się z doktor Stephanie i byłam pod jej wielkim wrażeniem. Słuchała, bardzo się nią przejmowała, bardzo delikatnie.” nic nie czuję po usunięciu 2 rzeczy z twarzy 😊była uprzejma, zażartowała, jej asystentka, przepraszam, nie pamiętam jej imienia, ale była też bardzo profesjonalna, urocza, pomocna i opiekuńcza.

5.0 Recenzja od JP Źródło: Google Nov 16 2023

„Pani Doktor Alhadidi to absolutnie najlepszy lekarz na jakiego w końcu trafiłam. Chodzę do niej już od dłuższego czasu i zawsze moje doświadczenia z nią są bardzo pozytywne! Jest miła, delikatna, nie spieszy się na badaniu. Spędza czas poświęca mi mnóstwo czasu na wysłuchanie moich problemów i zawsze ma do mnie cierpliwość! Dokładnie i dokładnie wszystko szczegółowo wyjaśnia. Gorąco polecam ją każdemu, kto szuka mądrego, kompetentnego i oddanego lekarza do rozwiązywania wszelkich problemów skórnych. Jest absolutnie kompetentna niesamowity!!!"

5.0 Recenzja od JH Źródło: Google Nov 16 2023

„Świetny chirurg i profesjonalni asystenci. Gorąco polecam!”

5.0 Recenzja od DD Źródło: Google Nov 16 2023

„Wspaniała obsługa profesjonalnego, miłego i uprzejmego personelu! Szybko, łatwo i sprawnie.”

5.0 Recenzja od PN Źródło: Google Nov 15 2023

„Miło, sprawnie i punktualnie!”

5.0 Recenzja od RG Źródło: Google Nov 15 2023

„Szybko i uprzejmie obsłużono, a problemy szybko rozwiązano.”

5.0 Recenzja od AV Źródło: Google Nov 15 2023

„Bardzo profesjonalny i opiekuńczy”

5.0 Recenzja od NP Źródło: Google Nov 15 2023

„Byłem bardzo zadowolony z doskonałej obsługi, jaką otrzymałem”.

5.0 Recenzja od NA Źródło: Google Nov 14 2023

„Absolutnie spójrz na moją diamentową maseczkę Hannah! 10/10”

5.0 Recenzja od DM Źródło: Google Nov 14 2023

„Doktor Hsu i jego personel są znakomici. Kontynuuj wspaniałą pracę.”

5.0 Recenzja od SM Źródło: Google Nov 14 2023

"Doskonały!"

5.0 Recenzja od SNA Źródło: Google Nov 10 2023

„Oak Dermatology to najmilszy i najbardziej przyjazny gabinet dermatologiczny. Mają świetnych lekarzy i personel, który cię wysłucha. Gorąco polecam!”

5.0 Recenzja od CG Źródło: Google Nov 10 2023

„Bardzo profesjonalnie. Zawsze na czas. Rzeczowo i rzetelnie wyjaśnia problem.”

5.0 Recenzja od MS Źródło: Google Nov 08 2023

„Stephanie była bardzo profesjonalna, mądra i rzeczowa. Świetnie poradziła sobie z moim egzaminem, biuro jest ładne, łatwo je znaleźć, łatwo było umówić się na wizyty i wszyscy byli mili. Nie ma na co narzekać”.

5.0 Recenzja od TM Źródło: Google Nov 08 2023

„Wspaniałe doświadczenie! Personel jest przyjazny, a dr Al-Hadidi bardzo dobrze wysłuchał i wyjaśnił wszystko! Bardzo się cieszę, że tu trafiłem!”

5.0 Recenzja od JK Źródło: Google Oct 30 2023

„Zawsze przyjazny, pomocny i kompetentny”.

5.0 Recenzja od TAK JAK Źródło: Google Oct 30 2023

„Do Oak Dermatology zgłosiłam się z osobistą sprawą. Zawodowo nie zawahałabym się polecić moich pacjentów. Są dokładni i bardzo profesjonalni.”

5.0 Recenzja od MK Źródło: Google Oct 26 2023

„Personel Oak Dermatology jest bardzo profesjonalny i miły. Poświęcili czas, aby rozwiać wszystkie moje wątpliwości.”

5.0 Recenzja od GM Źródło: Google Oct 26 2023

„Bardzo profesjonalny ze strony personelu i doktora”

5.0 Recenzja od VS Źródło: Google Oct 25 2023

"Doskonałość!"

5.0 Recenzja od KM Źródło: Google Oct 24 2023

„Doktor Fang jest fantastycznym lekarzem. Leczę się u niej od wielu lat. Tylko u niej będę się spotykać.”

5.0 Recenzja od CA Źródło: Google Oct 20 2023

„Bardzo przyjazny personel. Byłem tam po raz pierwszy, ale odtąd będę moim dostawcą.”

5.0 Recenzja od PH Źródło: Google Oct 19 2023

„Gabinet jest bardzo czysty. Personel bardzo profesjonalny. Doktor Fang jest wspaniały.”

5.0 Recenzja od TAK JAK Źródło: Google Oct 19 2023

„Do Oak Dermatology zgłosiłam się z osobistą sprawą. Zawodowo nie zawahałabym się polecić moich pacjentów. Są dokładni i bardzo profesjonalni.”

5.0 Recenzja od RR Źródło: Google Oct 19 2023

„Dr Fang i jej personel byli bardzo profesjonalni i uprzejmi. Doktor Fang nie spieszyła się i wszystko mi wyjaśniła. Uważam, że jej zachowanie było bardzo empatyczne i zapewniające pewność. Moje doświadczenie było wspaniałe i bardzo satysfakcjonujące”.

5.0 Recenzja od DB Źródło: Google Oct 19 2023

„Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystkie zabiegi zostały szczegółowo wyjaśnione, a zalecenia pozabiegowe wydrukowane z czytelną instrukcją.”

5.0 Recenzja od LR Źródło: Google Oct 18 2023

„Zastałem cały personel Oak Derm, profesjonalistę w zachowaniu oraz niesamowitą wiedzę i doświadczenie. Pacjentom darzy się najwyższym szacunkiem od momentu wizyty u lekarza i przez cały czas trwania relacji lekarskiej (złości mnie, kiedy Pacjenci wchodzą do gabinetu i nikt ich nie rozpoznaje). Dąb jest jednym z niewielu, który rozpoznaje każdego, gdy przekroczy próg. Doktorzy Feng i Bhatia są wyjątkowi i bardzo dokładni. Są najlepsi w swoich specjalizacjach dermatologicznych.

5.0 Recenzja od MW Źródło: Google Oct 18 2023

„Wspaniała wizyta”

5.0 Recenzja od SC Źródło: Google Oct 17 2023

„Stephanie jest najlepsza. Jestem bardzo wdzięczna, że ​​udało mi się ją znaleźć po tym, jak opuściła poprzednią praktykę! Uwielbiam cały personel i to biuro. ❤️”

5.0 Recenzja od TFA Źródło: Google Oct 12 2023

„Zakończono badanie całego ciała. Zajęto się niepokojącymi obszarami. Planowana wizyta kontrolna za trzy miesiące.”

5.0 Recenzja od SR Źródło: Google Oct 12 2023

„Uwielbiam dermatologię dębową i Rachel!”

5.0 Recenzja od KP Źródło: Google Oct 12 2023

„Doktor Bhatia i Emily podczas ostatniej wizyty bardzo się mną zaopiekowali. Ich troska i wiedza są widoczne we wszystkim, co robią. Jak zawsze doskonałe doświadczenie. Mam pełne zaufanie do doktora Bhatii i całego jego personelu.”

5.0 Recenzja od AD Źródło: Google Oct 12 2023

„Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam Oak Dermatology. Cały personel był bardzo sympatyczny i pomocny. Mój mąż i ja szybko wywarliśmy wrażenie na doktor Al-Hadidi (i jej pielęgniarce/asystentce). Spędziła dużo czasu na słuchaniu moich problemów i przeczytałam mój kwestionariusz online przed wizytą, więc bardzo dobrze zapoznała się z moją historią i potrzebami. Jej ocena i leczenie mojej wysypki były bardzo kompleksowe i wyszłam z poczuciem, że znalazłam lekarza, który naprawdę traktuje pacjenta - bez sztyletu odpowiedź. Jestem bardzo pewna, że ​​trafiłam na bardzo kompetentnego lekarza, który mi pomoże.”

5.0 Recenzja od DW Źródło: Google Oct 11 2023

„Od lat leczę się u Stephanie PA. Gorąco polecam ten gabinet. Poziom profesjonalizmu, umiejętności i prawdziwej troski Stephanie o pacjentów sprawia, że ​​wracam do niej. Nie mogę powiedzieć wystarczająco dużo o całym gabinecie, od lekarzy po Asystenci lekarzy dla personelu biurowego… Wszyscy są wspaniali”.

5.0 Recenzja od WF Źródło: Google Oct 11 2023

„Stephanie jest niesamowita!”

5.0 Recenzja od DK Źródło: Google Oct 11 2023

„Byłem pod wielkim wrażeniem personelu recepcji i zespołu medycznego w Oak Dermatology w Itasca. Wszyscy są profesjonalni, przyjaźni i troskliwi. Gorąco polecam tę praktykę i placówkę.”

5.0 Recenzja od MM Źródło: Google Oct 05 2023

„Personel był bardzo miły i niezwykle uprzejmy! Informowali mnie o całym procesie zabiegu i ułatwili mi jego przebieg. Doktor Bhatia był fantastyczny i gorąco polecam jego opiekę! Dziękuję!”

5.0 Recenzja od S.". Źródło: Google Oct 04 2023

„Emily jak zwykle udzieliła wielu informacji, była kompetentna, szybka i poświęciła czas na wyjaśnienie planu na przyszłość”.

5.0 Recenzja od JM Źródło: Google Oct 04 2023

„Lekarz i personel Oak Dermatology zawsze wykazali się współczuciem i troską. W szczególności Tony Janiga jest wspaniałym lekarzem. Asystenci Jake i Catherine są zawsze przyjaźni i uprzejmi. Zapewniają pacjentowi spokój podczas wykonywania wszelkich niezbędnych zabiegów. Gorąco polecam je dla Twoich potrzeb dermatologicznych”

5.0 Recenzja od PC Źródło: Google Oct 04 2023

„Moje doświadczenie z Oak Dermatology jest zawsze na najwyższym poziomie. Wspaniały personel, a dr Hsu jest po prostu najlepszy! Poświęca czas, aby otwarcie rozmawiać z Tobą o możliwościach i omawia plany leczenia. Uwielbiam to miejsce, zawsze miło go odwiedzić.”

5.0 Recenzja od DS Źródło: Google Oct 04 2023

„Rachel jest wspaniała! Bardzo kompetentna i przyjazna! Fantastyczne rezultaty w rozwiązywaniu problemów.”

5.0 Recenzja od N. Źródło: Google Oct 03 2023

„Wspaniale. Wszyscy byli cierpliwi i bardzo uprzejmi. Jestem powracającą pacjentką i bardzo się z tego cieszę. Mam całe zaufanie do Doktor Fang. Poświęca swój czas, jest bardzo dokładna i wszystko wyjaśnia.”

5.0 Recenzja od SM Źródło: Google Sep 30 2023

„Stephanie przez cały egzamin zachowywała się profesjonalnie i miło”

5.0 Recenzja od TP Źródło: Google Sep 29 2023

„Za drzwiami gabinetu kryje się dobrze naoliwiona maszyna! Personel jest uprzejmy i cierpliwy, pomaga przy wypełnianiu formularzy, a badania przeprowadza z godnością i humorem”

5.0 Recenzja od MK Źródło: Google Sep 29 2023

„Naprawdę doceniam asystenta sporządzającego notatki, gdy lekarz odpowiada na pytania”.

5.0 Recenzja od MC Źródło: Google Sep 29 2023

„Dziękuję Rhondo!”

5.0 Recenzja od SNA Źródło: Google Sep 29 2023

„Stephanie jest najlepsza, gorąco polecam”

5.0 Recenzja od MV Źródło: Google Sep 28 2023

„Widziałem Stephanie, była świetna! Opieka i kontakt na najwyższym poziomie. Na najwyższym poziomie!”

5.0 Recenzja od LB Źródło: Google Sep 28 2023

„Moja opiekunka, Emily, była bardzo uprzejma i punktualna, dzięki czemu cała wizyta przebiegła sprawnie i skutecznie”.

5.0 Recenzja od LJ Źródło: Google Sep 27 2023

„Przyszłam na konsultację i byłam pod wrażeniem przekazanych mi informacji. Szukałam laserowego resurfacingu twarzy. A kosmetyczka bardzo chętnie podzieliła się ryzykiem związanym z zabiegiem ze względu na moją pigmentację skóry I zalecenie dodatkowego leczenia. Że nie ma ryzyka dla kolorytu mojej skóry.

5.0 Recenzja od KS Źródło: Google Sep 26 2023

„Doktor Fang i cały personel są fantastyczni.”

5.0 Recenzja od DS Źródło: Google Sep 24 2023

„Naprawdę troskliwa, miła i pomocna. Doktor Sharon Fang była bardzo pełna szacunku, dokładna i wszystko wyjaśniła w sposób laicki”.

5.0 Recenzja od AJ Źródło: Google Sep 22 2023

„Hannah jest fantastyczna w tym, co robi! Doktor Hsu jest pełna pasji, potrafi słuchać i jest fenomenalna!”

5.0 Recenzja od JJ Źródło: Google Sep 22 2023

„Doktor Fang udziela informacji i jest bardzo profesjonalny. Jest także bardzo uprzejma i sympatyczna. Daję jej A+!!”

5.0 Recenzja od KM Źródło: Google Sep 21 2023

„Jak dotąd moje doświadczenia w Oak Dermatology były bardzo profesjonalne. Praca z nimi jest łatwa i jestem zadowolony z dotychczasowych wyników”.

5.0 Recenzja od MM Źródło: Google Sep 21 2023

„Miałem najlepsze ogólne badanie skóry w moim życiu. Doktor Feng była bardzo dokładna, zbadała moją skórę głowy, stopy, palce itp. Rozwiązała wszystkie moje wątpliwości. Jej personel był niezwykle pomocny i uprzejmy. Brie znalazła aptekę która przygotowałaby moją receptę i pozwoliła mi zaoszczędzić setki dolarów i znaczny czas. Przestrzeń biurowa jest zachęcająca i czysta. Nie mógłbym być bardziej zadowolony z mojego doświadczenia.

5.0 Recenzja od LG Źródło: Google Sep 21 2023

„Profesjonalni pracownicy w recepcji. Znakomita pielęgniarka, bardzo dokładna. Doktor Anthony Janinga jest najlepszy na świecie!”

5.0 Recenzja od GA Źródło: Google Sep 21 2023

„Personel Oak Dermatology był bardzo troskliwy i dołożył wszelkich starań, aby podczas zabiegu czułam się komfortowo i nie odczuwałam żadnego bólu”.

5.0 Recenzja od JW Źródło: Google Sep 21 2023

„Miałam najlepsze doświadczenia w Oak Derm, gabinet jest piękny, a personel przyjazny. Udało mi się uzyskać konsultację i leczenie tego samego dnia. Proces był imponujący, omówiliśmy moje cele związane ze skórą, zrobili zdjęcia i powiedzieli Opowiedziałem mi wszystko o różnych oferowanych przez nich zabiegach. Moja twarz wciąż się goi, ale mogę powiedzieć, że rezultaty są niesamowite. Nie przestałem opowiadać ludziom o Oak Derm, ponieważ miałem tak wspaniałe doświadczenie.

5.0 Recenzja od NC Źródło: Google Sep 20 2023

„Wszyscy tu pracują są niesamowici! Wszyscy mają niesamowitą wiedzę, są niezwykle przyjaźni i pozytywnie nastawieni! Po prostu poszłam tam z powodu problemu skóry, z którym nigdy wcześniej nie miałam do czynienia, a oni od razu wiedzieli, co się dzieje, dali mi trochę kremów i w ciągu jednego dnia: Już widzę niesamowite rezultaty! Nie mogłabym być szczęśliwsza!”

5.0 Recenzja od MS Źródło: Google Sep 15 2023

„Doskonała opieka i kontakt.”

5.0 Recenzja od JW Źródło: Google Sep 15 2023

„Wspaniały, pomocny personel.”

5.0 Recenzja od JP Źródło: Google Sep 15 2023

„Wizyta przebiegła szybko i profesjonalnie. Doktor wyjaśnił procedury, był kompetentny i opiekuńczy.”

5.0 Recenzja od SH Źródło: Google Sep 15 2023

„Doktor Janiga jest absolutnie najlepszy. Jest miły, delikatny, nie śpieszy się z badaniem. Dokładnie i szczegółowo wyjaśnia każdy szczegół. Personel jest bardzo uprzejmy i życzliwy. Zostałam przyjęta na gabinet punktualnie.”

5.0 Recenzja od NL Źródło: Google Sep 15 2023

„Jestem bardzo zadowolona, ​​że ​​jestem pacjentką Oak Dermatology. Ich wykwalifikowany personel jest kompetentny, skuteczny i troskliwy. Gorąco polecam tę praktykę wszystkim moim przyjaciołom i sąsiadom.”

5.0 Recenzja od WN Źródło: Google Sep 14 2023

„Miałam operację Mohsa u dr Bhatii, której asystowała PA Meghan Bramer. Kelly przygotowała mnie do operacji, całe doświadczenie było profesjonalne, skuteczne i sprawiło, że poczułam się pod dobrą opieką. Gorąco polecam Oak Dermatology.”

5.0 Recenzja od PZ Źródło: Google Sep 14 2023

„Bardzo pozytywne doświadczenie. Personel był niezwykle kompetentny i profesjonalny. Doktor Daw posiada wysokie kwalifikacje i nienaganne przeszkolenie. Proces, począwszy od planowania, poprzez procedury i opiekę nad pacjentem, przebiega sprawnie i sprawnie. Gorąco polecam tę praktykę i jestem wdzięczny, że moja córka mnie skierowała do doktora Dawa.”

5.0 Recenzja od JL Źródło: Google Sep 14 2023

„Doktor Fang to wspaniały, kompetentny lekarz. Pracuje z Tobą nad Twoimi problemami w sposób, w jaki czujesz się komfortowo. Łatwo się z nią rozmawia i jest najlepsza w tym, co robi!”

5.0 Recenzja od M. Źródło: Google Sep 13 2023

„Kocham wszystkich w tym biurze”.

5.0 Recenzja od R.&. Źródło: Google Sep 11 2023

„Wspaniałe miejsce Lekarze byli wspaniali, pielęgniarki też były świetne, ogólnie ocenię ich na A+”

5.0 Recenzja od RF Źródło: Google Sep 11 2023

„Bardzo profesjonalny, wspaniały personel!”

5.0 Recenzja od MG Źródło: Google Sep 07 2023

„Przyjazny personel, czysta placówka! Doktor Janiga bardzo dobrze przeprowadziła badanie, wszystko jasno wyjaśniła i odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Ogólnie wspaniałe doświadczenie.”

5.0 Recenzja od nocleg ze śniadaniem Źródło: Google Sep 07 2023

„Wszyscy byli pomocni i szybcy.”

5.0 Recenzja od KW Źródło: Google Sep 07 2023

„Emily i cały personel są bardzo profesjonalni i stanowią przykład wyjątkowej obsługi klienta”

5.0 Recenzja od KG Źródło: Google Sep 06 2023

„Po raz kolejny personel Oak Dermatology był w doskonałej formie. Doktor Janiga to prawdziwy profesjonalista, który zawsze znajdzie czas, aby wszystko dokładnie wytłumaczyć swoim pacjentom.”

5.0 Recenzja od SG Źródło: Google Sep 06 2023

„Cały personel jest bardzo przyjazny i udziela wielu informacji”

5.0 Recenzja od JK Źródło: Google Sep 01 2023

„Trzymali mnie w szwach”

5.0 Recenzja od P. Źródło: Google Sep 01 2023

„Doktor Bhatia i jego asystentka, Sarah Ahern, są absolutnie najlepsi! Jestem pacjentką od wielu lat, ale niedawno przeprowadziłam się z Chicago do okolic Waszyngtonu. Nadal wracam do Chicago na zabiegi pielęgnacyjne u dr Bhatii w Oak Dermatologia. Naprawdę doceniam to, jak dr Bhatia dokładnie ocenia moją skórę i wydaje zalecenia. Moim problemem są uszkodzenia słoneczne i obszary na twarzy, które wymagają wypełniacza i botoksu, aby delikatnie mnie ożywić! Wczoraj miałem laser Fraxel wraz z kilkoma wypełniaczami i botoksem. Moje wyniki są zawsze doskonałe. Doktor Bhatia ma wspaniałe podejście do człowieka; jest NAJLEPSZYM dermatologiem zajmującym się wszystkimi problemami skórnymi i ma doskonałą technikę oraz najnowsze podejścia do korygowania wszelkich problematycznych obszarów. Gorąco polecam doktora Bhatię i Oak Dermatology jako absolutnie najlepsze miejsce do pielęgnacji skóry.”

5.0 Recenzja od DA Źródło: Google Sierpnia 31 2023

„Zawsze na czas, miła recepcja i czyste otoczenie.”

5.0 Recenzja od VG Źródło: Google Sierpnia 30 2023

„Bardzo profesjonalnie i sympatycznie. Zawsze dbaliśmy o nasz komfort. Procedura jasno wyjaśniona, żeby nie było niespodzianek.”

5.0 Recenzja od GM Źródło: Google Sierpnia 29 2023

„Miałam przyjemne doświadczenia z moją panią doktor i jej personelem, byli bardzo skuteczni i przyjaźni”

5.0 Recenzja od SC Źródło: Google Sierpnia 28 2023

„Pani Doktor udzieliła bardzo szczegółowych informacji na temat tego, po co przyszłam, a także planu leczenia. Poczekalnia była przestronna i piękna, podobnie jak pokoje.”

5.0 Recenzja od WB Źródło: Google Sierpnia 25 2023

„Jestem bardzo zadowolony z konsultacji z Państwa zespołem i będę gotowy umówić się na operację”

5.0 Recenzja od EL Źródło: Google Sierpnia 25 2023

„Gorąco polecam Oak Dermatology! Jestem zachwycona wynikami, na które pracowaliśmy ze Stephanie, i wyszliśmy bardzo szczęśliwi! Mają najlepsze narzędzia i produkty – najnowsze + najlepsze! Również najmilszy personel, zawsze bardzo gościnny!”

5.0 Recenzja od JH Źródło: Google Sierpnia 25 2023

„Usunięcie brodawek, miły, Curtis, z wielkim szacunkiem dla moich potrzeb, wspaniała wizyta”

5.0 Recenzja od DS Źródło: Google Sierpnia 24 2023

„Dr Fang jak zwykle była dokładna. Udzieliła mi także wielu informacji na temat tego, co robi i jakie były jej rezultaty”.

5.0 Recenzja od JH Źródło: Google Sierpnia 24 2023

„Współpraca ze Stephanie Tracey i każdym jej personelem pomocniczym była przyjemnością! Wszyscy są cierpliwi, wyrozumiali, mili i współczujący. Życzę, aby więcej ludzi w branży medycznej leczyło pacjentów w ten sposób. Dziękuję za opiekę!”

5.0 Recenzja od LH Źródło: Google Sierpnia 24 2023

„Wspaniała kadra i lekarze Doktor Janiga jest wspaniały – jestem jego pacjentką już od dawna – uwielbiam go”

5.0 Recenzja od CJ Źródło: Google Sierpnia 23 2023

„Stephanie jest najlepsza, zawsze wyjaśnia i zadaje pytania”.

5.0 Recenzja od JW Źródło: Google Sierpnia 23 2023

„Wspaniałe miejsce. Bardzo profesjonalna obsługa. Bardzo doświadczeni lekarze nie mogę się nadziwić, jak bardzo podobała mi się moja wizyta”

5.0 Recenzja od MM Źródło: Google Sierpnia 22 2023

„Stephanie była bardzo dokładna i zapewniła mi komfort podczas całej wizyty.”

5.0 Recenzja od BM Źródło: Google Sierpnia 17 2023

„Doktor Janiga jest absolutnie cudowny. Jestem jego pacjentką od wielu lat, leczy się u wielu innych członków mojej rodziny. Jest specjalistą w swojej dziedzinie i gorąco polecam go jako lekarza.”

5.0 Recenzja od GA Źródło: Google Sierpnia 16 2023

„Doktor Hsu i jego personel zawsze spędzają ze mną tyle czasu, ile potrzeba. Nigdy nie czuję się pospieszana”.

5.0 Recenzja od BC Źródło: Google Sierpnia 16 2023

„Jestem pacjentką dr Sharon Fang odkąd rozpoczęła praktykę dermatologiczną i podążam za nią, gdy zmieniała praktykę. Teraz jadę do Oak Dermatology w Joliet ponad godzinę, aby się z nią spotkać. Gorąco ją polecam. Jest bardzo dokładna podczas mojego corocznego egzaminu, poświęca czas, aby wysłuchać moich obaw, odpowiada na wszystkie moje pytania i jest bardzo cierpliwa. Nigdy nie odniosłem wrażenia, że ​​po prostu spełniała swoje zadania”.

5.0 Recenzja od PM Źródło: Google Sierpnia 16 2023

„Poszedłem do Oak Dermatology na przeskanowanie całego ciała. Rachel Sulfridge wykonała przeskanowanie całego ciała. Rachel była bardzo profesjonalna i odpowiedziała na wszystkie moje pytania (wiele!). Rachel była miła i sprawiła, że ​​poczułam się pewnie w stawianych przez nią diagnozach. Jedna mała możliwa Usunięto mi problem skórny do badań laboratoryjnych, ale ogólnie było to bardzo pozytywne i pouczające doświadczenie. Personel był bardzo miły i skuteczny. Biuro i miejsce do badań były czyste i zorganizowane. Doświadczenie tak dobre, jak to tylko możliwe i szczerze mówiąc przeszło moje oczekiwania. Mimo mojej pierwszej wizyty będę wracać.”

5.0 Recenzja od MB Źródło: Google Sierpnia 16 2023

„Znalazłam najlepszy gabinet dermatologiczny w stanie Illinois – to Oak Dermatology! Hannah wybawiła moją skórę – diamentowy blask jest tam, gdzie jest, a jej zalecenia dotyczące produktów były trafne! Rachel jest niesamowita w stosowaniu botoksu i wypełniaczy – delikatna, żadnych siniaków i artysta! Konsultowałem się również z doktorem Hsu w sprawie moich blizn potrądzikowych i nie tylko przybył na czas, ale był dokładny (wyjaśnił dostępne procedury – korzyści, ryzyko, przestoje itp.) i ma doskonałe podejście do łóżka. Poleciłem mojego chłopaka do Oak Dermatology na badanie na raka skóry i był również bardzo zadowolony z otrzymanej usługi. Uwielbiam to miejsce! Jeśli potrzebujesz dermatologa lub jakiegokolwiek rodzaju zabiegu kosmetycznego lub estetycznego, powinieneś jak najszybciej zarezerwować wizytę w Oak Dermatology! A+++++ "

5.0 Recenzja od SF Źródło: Google Sierpnia 15 2023

„Nie mogłam sobie wymarzyć bardziej pozytywnego doświadczenia. Doktor Fang i jej asystentka (?) były dokładne, uważne i miłe. Ani razu nie czułam, że czas gra rolę. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tę praktykę.”

5.0 Recenzja od KH Źródło: Google Sierpnia 15 2023

„Wszystkie wizyty zawsze punktualne. Personel jest bardzo profesjonalny i przyjazny. Doktor Daw jest znakomity. Gorąco polecam.”

5.0 Recenzja od MG Źródło: Google Sierpnia 15 2023

„Jak dotąd najlepsza obsługa i opieka, jaką kiedykolwiek spotkałem w klinice dermatologicznej. Wspaniale! Doktor Fang jest bardzo miły, miły, miły i poświęca dużo czasu na wyjaśnianie i upewnianie się, że masz odpowiedzi na wszystkie pytania. Uwielbiam to miejsce”

5.0 Recenzja od RE Źródło: Google Sierpnia 15 2023

„Bardzo profesjonalnie! Dobrze wyjaśnione!”

5.0 Recenzja od JG Źródło: Google Sierpnia 15 2023

„Dr Jeffrey Hsu to NAJLEPSZY lekarz, jakiego kiedykolwiek spotkałem! Jest genialny, miły, niezwykle przystojny i ma artystyczną wizję… To jest po prostu niezrównane! WSPANIAŁE WYNIKI! 100 GWIAZDEK 🌟”

5.0 Recenzja od AO Źródło: Google Sierpnia 10 2023

„Szybka realizacja. Wydaje się, że czasy zostały dotrzymane. Wspaniali lekarze”

5.0 Recenzja od TB Źródło: Google Sierpnia 10 2023

„Zawsze bardzo sympatyczny ORAZ profesjonalny. Dokładny i szczegółowo wyjaśniający wszystko, abyś zrozumiał, co się dzieje”.

5.0 Recenzja od AH Źródło: Google Sierpnia 10 2023

„Personel był gościnny, uprzejmy i profesjonalny. Doktor Nour przeprowadziła mnie dokładnym badaniem. Gorąco polecam ją i wspaniały zespół kliniki każdemu, kto szuka opieki dermatologicznej na najwyższym poziomie.”

5.0 Recenzja od JC Źródło: Google Sierpnia 04 2023

„Jeśli chodzi o wygląd, Caitlin, Dr Daw, Dr Hsu i Georgia byli dla mnie wspaniali, a profesjonalizm był niezrównany”.

5.0 Recenzja od MB Źródło: Google Sierpnia 04 2023

„To mój drugi raz na toksykologii i nie mogę powiedzieć wystarczająco dużo dobrych rzeczy o Stephanie! Jest niesamowita w tym, co robi i gorąco polecam Oak Derm! Uzyskałam najtrwalsze rezultaty, jakie kiedykolwiek osiągnęłam od 5 lat .”

5.0 Recenzja od CH Źródło: Google Sierpnia 04 2023

„Rachel Sulfridge wykazała się profesjonalizmem i odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Postawiła bardzo trafną diagnozę i udzieliła mi dalszych wskazówek. Oprócz tego, że jest bardzo profesjonalna, ona i cały personel są bardzo przyjaźni i gościnni.”

5.0 Recenzja od J. Źródło: Google Sierpnia 03 2023

„Od lat odwiedzam Itasca. Zawsze mam wspaniałe doświadczenie. Personel jest cudowny i profesjonalny, a Stephanie jest moją absolutną faworytką! Polecam 20/10!”

5.0 Recenzja od DM Źródło: Google Sierpnia 03 2023

„Personel biura był bardzo dobry, pomagał, gdy był potrzebny. Bardzo kompetentny”

5.0 Recenzja od ES Źródło: Google Sierpnia 02 2023

„Fantastyczna grupa! Bardzo pomocna.”

5.0 Recenzja od CH Źródło: Google Sierpnia 02 2023

„Personel Oak Dermatology jest uprzejmy i pomocny. Moja wizyta u Rachel przebiegła pomyślnie. Jest profesjonalistką i interesuje się Twoimi problemami. Polecił mi ich lekarz pierwszego kontaktu. Będę wracać na coroczne badanie skóry”.

5.0 Recenzja od WO Źródło: Google Sierpnia 02 2023

„Doświadczenie niezwykle pouczające i wspierające. Najlepsze praktyki zostały przekazane w kompleksowy i zrozumiały sposób. Na pewno umówię się na zabieg w Oak Dermatology.”

5.0 Recenzja od RH Źródło: Google Sierpnia 01 2023

„Dr Fang wyróżnia się identyfikacją i przedstawianiem zaleceń dotyczących leczenia nowotworów skóry”.

5.0 Recenzja od SK Źródło: Google Sierpnia 01 2023

„Dr Fang jest dokładna i bardzo troskliwa. Uwielbiam ją!”

5.0 Recenzja od TN Źródło: Google Lipiec 31 2023

„Doktor Fang jest wspaniały – bardzo dokładny i cierpliwy. Czas oczekiwania trochę długi”

5.0 Recenzja od PM Źródło: Google Lipiec 30 2023

„Poszedłem do Oak Dermatology na przeskanowanie całego ciała. Rachel Sulfridge wykonała przeskanowanie całego ciała. Rachel była bardzo profesjonalna i odpowiedziała na wszystkie moje pytania (wiele!). Rachel była miła i sprawiła, że ​​poczułam się pewnie w stawianych przez nią diagnozach. Jedna mała możliwa Usunięto mi problem skórny do badań laboratoryjnych, ale ogólnie było to bardzo pozytywne i pouczające doświadczenie. Personel był bardzo miły i skuteczny. Biuro i miejsce do badań były czyste i zorganizowane. Doświadczenie tak dobre, jak to tylko możliwe i szczerze mówiąc przeszło moje oczekiwania. Mimo mojej pierwszej wizyty będę wracać.”

5.0 Recenzja od JB Źródło: Google Lipiec 28 2023

„Uwielbiam dermatologię dębową! Są tacy profesjonalni, uprzejmi i troskliwi. Doktor Nora i jej zespół poświęcają ci najwięcej uwagi. Gorąco polecam dermatologię dębową”

5.0 Recenzja od MK Źródło: Google Lipiec 27 2023

„Cały personel jest niezwykle przyjazny i profesjonalny. Uwielbiam to, że nigdy nie trzeba czekać. Zaczęłam przychodzić do Oak po przybyciu doktora Janigi. Jest najlepszy! Jeżdżę całą drogę z The Loop tylko po to, żeby się z nim spotkać na badaniach kontrolnych lub jakiekolwiek wątpliwości. Przez lata opiekował się całą moją rodziną w Naperville. Znakomicie!”

5.0 Recenzja od HK Źródło: Google Lipiec 25 2023

„Bardzo profesjonalnie!!! Cieszę się, że ich wybrałem! Mimo, że do biura Joliet mam daleko, a bliżej mają inną lokalizację, na pewno wybiorę się do biura Joliet. Warto jechać!”

5.0 Recenzja od ML Źródło: Google Lipiec 21 2023

„Bardzo przyjazny i profesjonalny personel. Obszernie wyjaśniłem sprawę i odpowiedziałem na wszystkie moje pytania. Uspokoili mnie w związku z zabiegiem, który przeszedłem. Gorąco ich polecam.”

5.0 Recenzja od R. Źródło: Google Lipiec 20 2023

„Pytanie: czy personel mógłby być milszy, bardziej profesjonalny, pomocny i dodający otuchy? Odpowiedź: Niemożliwe! Chcę po prostu tam spędzić czas!”

5.0 Recenzja od DP Źródło: Google Lipiec 19 2023

„Uwielbiam ten gabinet. Doktor Hsu to przemiły, cierpliwy i szczegółowy lekarz. Nigdy nie czuję się pospieszany, zawsze słucha i naprawdę dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najlepsze leczenie. To właśnie dla niego wracam. Poza tym nigdy czekać w poczekalni i kochać swoje pielęgniarki i swój zespół.”

5.0 Recenzja od SP Źródło: Google Lipiec 19 2023

„Jestem pacjentką doktora Bhatii od 2011 roku, zanim on i dr Hsu otworzyli Oak Dermatology. Miałam bolesne, swędzące blizny keloidowe, które wymagały leczenia. Ze względu na wcześniejsze straszne doświadczenia z innym specjalistą trafiłam do doktora Bhatii kliniki za namową innego przyjaciela rodziny, który jest także lekarzem. Po tych 13 latach leczenia doktora Bhatii i jego zespołu, teraz podczas każdej wizyty śmieję się! Cały zespół lekarzy, asystentów asystentów, NP i członkowie zespołu biznesowego pracują bezproblemowo i dają z siebie wszystko, zapewniając pacjentowi najlepszą opiekę i komfort! Nie mogę im wystarczająco podziękować za opiekę nad mną i moimi małymi keloidami! 😀"

5.0 Recenzja od KM Źródło: Google Lipiec 14 2023

„Poszedłem za dr Fang do tej praktyki. Dr Fang jest doskonałym lekarzem, a jej personel jest wspaniały. Poświęca czas swoim pacjentom i dokładnie wszystko wyjaśnia. Gorąco polecam.”

5.0 Recenzja od JP Źródło: Google Lipiec 14 2023

„To najlepszy zespół lekarzy i personelu. Mam z nimi świetne relacje i wiem, że moje zdrowie leży w ich najlepszym interesie! Zawsze chętnie polecam znajomym i rodzinie”.

5.0 Recenzja od RB Źródło: Google Lipiec 13 2023

„Jestem w pełni zadowolona z gabinetu i personelu. Bardzo dokładnie wytłumaczył zabieg. Właściwie nie mogę się doczekać kolejnej wizyty i oceny moich problemów skórnych.”

5.0 Recenzja od MW Źródło: Google Lipiec 11 2023

„Przyjazny, przyjazny, wydajny i kompetentny”.

5.0 Recenzja od MK Źródło: Google Lipiec 10 2023

„Zespół w Oak Dermatology był świetny. Moja wizyta była dokładna i odpowiedziałem na każde moje pytanie. Poleciłbym ich dla twoich potrzeb dermatologicznych”.

5.0 Recenzja od KI Źródło: Google Lipiec 07 2023

„Przebywanie z Lauren to przyjemność, a moja pielęgnacja twarzy była niebiańska! Najlepsze, k.”

5.0 Recenzja od RF Źródło: Google Lipiec 06 2023

„Doskonała obsługa zaczyna się od punktu obsługi po pielęgniarkę i lekarza, dziękuję”

5.0 Recenzja od BK Źródło: Google Czerwiec 30 2023

„Poszedłem obejrzeć moją skórę i nie wiedziałem, czego się spodziewać. Zaopiekowała się mną Rachel Sulfridge i nie mogę o niej powiedzieć wystarczająco dużo. Jest uważna i odpowiada na wszystkie moje pytania lub wątpliwości. czujesz, że spieszy się do kolejnego pacjenta lub że jesteś tylko numerem, który jest tak powszechny w dzisiejszych czasach. Gorąco polecam ją, jeśli odwiedzasz Oak Dermatology."

5.0 Recenzja od SR Źródło: Google Czerwiec 30 2023

„Oak Dermatology to mój drugi dom. Jest ich dużo, a personel jest jak rodzina. W każdej chwili mogę wysłać wiadomość tekstową do Emily i dr Bhatii z pytaniem, a oni zawsze odpowiadają i wcale się tym nie przejmują. Emily i Sam to wspaniali zespół oraz dr Bhatia i Sarah. Komfort i opieka całego personelu (od personelu recepcji po pielęgniarki i doktorów są niesamowite. Są moimi przyjaciółmi w dziedzinie medycyny, z którymi lubię moje wizyty. Dzięki Oak Dermatology za być wspaniałym"

5.0 Recenzja od MS Źródło: Google Czerwiec 29 2023

„Dr Hsu jest bardzo dokładny i przystojny.”

5.0 Recenzja od DS Źródło: Google Czerwiec 28 2023

„Personel był bardzo miły. Przyjęli mnie o umówionej godzinie. Byli też bardzo dokładni.”

5.0 Recenzja od JP Źródło: Google Czerwiec 28 2023

„Poczułem się bardzo mile widziany, gdy tylko wszedłem do drzwi. Recepcjonistka z przodu była bardzo miła i przywitała mnie i mojego syna, kiedy weszliśmy. Była profesjonalistką i poświęciła czas, aby pomóc mi z dokumentami rejestracyjnymi. Asystent lekarza był również bardzo miła. Meghan Bramer była bardzo uprzejma, kompetentna i profesjonalna. Była w stanie zdiagnozować i leczyć problem, który miałem, jak również mojego syna. Świetny gabinet i personel!!

5.0 Recenzja od SB Źródło: Google Czerwiec 27 2023

„Dr Al-Hadidi była miła i ostrożna podczas badania. Starannie wyjaśniła mi wszystko, co znalazła i jak spodziewa się to leczyć. Upewniła się, że nie odczuwam bólu. Kiedy po zabiegu wystąpiło nieoczekiwane krwawienie , ona i jej asystent szybko się tym zajęli i zajęli się tym. Byłem bardzo zadowolony z mojego doświadczenia i wierzę, że znalazłem nowego dermatologa. W rzeczywistości po południu, po moim zabiegu, z nieoczekiwanym krwawieniem , pani doktor sama do mnie zadzwoniła, żeby sprawdzić, czy wszystko w porządku. Byłam bardzo zadowolona.”

5.0 Recenzja od DK Źródło: Google Czerwiec 24 2023

„To była moja pierwsza wizyta w Oak Dermatology w Itasca. Personel gabinetu był bardzo przyjazny i kompetentny, a personel medyczny był bardzo kompetentny i poświęcił czas na wyjaśnienie mojej diagnozy i planu leczenia”.

5.0 Recenzja od KP Źródło: Google Czerwiec 22 2023

„Dr Tsu i personel są tak mili, kompetentni i zawsze poświęcają czas, aby wysłuchać, wyjaśnić, co dzieje się z twoją skórą i współpracować z tobą, aby osiągnąć najlepsze wyniki. Nie tylko jestem jego pacjentem, ale dermatologia Oak to moje skierowanie dla każdego z moich klientów szukających gabinetu dermatologa. Same entuzjastyczne recenzje i piękne rezultaty."

5.0 Recenzja od nocleg ze śniadaniem Źródło: Google Czerwiec 22 2023

„Wspaniały przyjazny personel. Znakomity lekarz. Bardzo zadowolony i gorąco polecam.”

5.0 Recenzja od ES Źródło: Google Czerwiec 21 2023

„Wszyscy tutaj byli bardzo mili i kompetentni. Miałem podejrzane miejsce na nodze, a dr Al Hadidi skutecznie sobie z tym poradził. Dziękuję!!!”

5.0 Recenzja od KS Źródło: Google Czerwiec 21 2023

"Byłam nową pacjentką i wszyscy byli bardzo mili i uprzejmi. Gorąco polecam"

5.0 Recenzja od DN Źródło: Google Czerwiec 17 2023

„Nie spieszą się i otwarcie komunikują!! Z Rachel świetnie się współpracowało!!!”

5.0 Recenzja od PK Źródło: Google Czerwiec 16 2023

„Dzisiejsza wizyta była tego samego kalibru, jakiego oczekuję od zameldowania do pielęgniarki, do lekarza i wreszcie do kasy. Cały personel jest umiejętnie przeszkolony i troskliwy! Gorąco polecam tę praktykę dermatologiczną!”

5.0 Recenzja od KP Źródło: Google Czerwiec 15 2023

„Personel jest wspaniały, miły i uprzejmy. Lekarze i personel są bardzo profesjonalni i wszystko jest wyjaśnione, od operacji po leczenie rany i nie tylko”.

5.0 Recenzja od BS Źródło: Google Czerwiec 11 2023

„Zawsze czuję się komfortowo z lekarzami i pielęgniarkami w Oak Dermatology. Są bardzo profesjonalni i wyrozumiali, a wszyscy pracują wydajnie jako zespół, aby skrócić czas oczekiwania. Poza tym placówka jest zawsze nieskazitelna. Recepcjonistki są niesamowite i jest darmowe Wi -Fi na czas oczekiwania w holu!"

5.0 Recenzja od JM Źródło: Google Czerwiec 08 2023

„Dziękuję dr Sharon Fang. Jesteś najlepszy! JAM”

5.0 Recenzja od MM Źródło: Google Czerwiec 08 2023

„Bardzo łatwe zameldowanie, personel z przodu był miły. Pierwszy raz tutaj, wizyta była o 2:XNUMX. Przyjęto mnie kilka minut po umówionym terminie. Dr Stephanie Tracey była bardzo przyjazna, wizyta była dobrym doświadczeniem i zdecydowanie polecam jej i tutaj pomóc (przepraszam, nie pamiętam jej imienia), aby tu przyjechać”.

5.0 Recenzja od DA Źródło: Google Czerwiec 08 2023

„Dr Fang i personel w Oak nie mogli być milsi. Czujesz się tam mile widziany od momentu wejścia”.

5.0 Recenzja od JL Źródło: Google Czerwiec 08 2023

„Dr Al Hadidi jest jednym z najbardziej przyjaznych lekarzy, z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia. Podczas mojej pierwszej wizyty w Itasce, ona i jej PA, Georgia, sprawiły, że poczułem się naprawdę mile widziany, jak jedna z„ dziewczyn! ”Nie widuję się z nią dalej tylko dlatego, że jest przyjazna, jest też kompetentna. Od lat chodzę do dermatologów i zamrażam ciekłym azotem zmiany przedrakowe, ale jako pierwsza oferuje inną opcję, krem ​​z fluorouracylem”.

5.0 Recenzja od MB Źródło: Google Czerwiec 08 2023

„Najlepsi w swojej klasie lekarze i zespół wsparcia! Przyjazny, przystojny i gościnny zespół.”

5.0